Uppdateringar av policyn för hasardspel och spel (november 2021)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I november 2021 uppdateras Google Ads landsspecifika policy för hasardspel och spel gällande USA för att inte längre tillåta sportvadslagning i Florida. Denna ändring görs efter ett beslut från en federal domstol i Washington D.C. som ogiltigförklarade The Florida-Seminole Tribal Gaming Compact och gjorde sportvadslagning i Florida olagligt.

Vi börjar tillämpa policyuppdateringen den 24 november 2021.

(Upplagt i november 2021)