Oppdatering av retningslinjene for gambling og spill (november 2021)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I november 2021 oppdaterer vi de landsspesifikke vilkårene for USA i Google Ads-retningslinjene for gambling og spill slik at de gjenspeiler at sportsgambling ikke er tillatt i Florida. Denne endringen skjer etter at en føderal domstol i Washington D.C. har kjent avtalen om gambling mellom Florida og Seminole-stammen som ugyldig og forbudt sportsgambling i Florida.

Vi begynner å håndheve de oppdaterte retningslinjene 24. november 2021.

(Lagt ut i november 2021)