Updates van het beleid voor kansspelen en games (november 2021)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In november 2021 wordt het Google Ads-beleid voor kansspelen en games in de Verenigde Staten geüpdatet, waardoor wedden op sportwedstrijden in Florida niet meer is toegestaan. Deze wijziging wordt doorgevoerd vanwege een uitspraak van een federale rechtbank in Washington D.C. die de Florida-Seminole Tribal Gaming Compact ongeldig verklaarde en wedden op sportwedstrijden in Florida onwettig verklaarde.

Op 24 november 2021 beginnen we met de handhaving van deze beleidsupdate.

(Gepost in november 2021)