Opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil (november 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I november 2021 opdateres de landespecifikke Google Ads-politikker vedrørende hasardspil og spil for USA, hvilket indebærer, at det ikke længere er tilladt at annoncere for sportsvæddemål i Florida. Denne ændring foretages på baggrund af en kendelse fra retten i Washington D.C., som har kendt Florida-Seminole Tribal Gaming Compact ugyldig og dermed har gjort sportsvæddemål ulovlige i Florida.

Vi begynder at håndhæve den opdaterede politik den 24. november 2021.

(Opslået i november 2021)