Update van het Beleid voor politieke content (december 2021)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Google updatet het Beleid voor politieke content om verkiezingsadvertenties niet meer toe te staan in de Filipijnen.

Vanaf februari 2022 staat Google geen verkiezingsadvertenties meer toe in de Filipijnen tijdens een verkiezingscampagneperiode of een stilteperiode. Verkiezingsadvertenties zijn advertenties die een politieke partij of de kandidatuur van een persoon of partij voor een openbaar ambt promoten of tegenwerken.

In verband met de nationale en lokale verkiezingen van 2022 in de Filipijnen mogen er van 8 februari tot en met 9 mei 2022 geen verkiezingsadvertenties worden weergegeven in de Filipijnen.

Er worden meldingen naar de betreffende adverteerders gestuurd over deze beleidsupdate.

(Gepost in december 2021)