Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (december 2021)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google opdaterer politikken vedrørende politisk indhold med det formål at forbyde valgannoncer i Filippinerne.

Fra og med februar 2022 tillader Google ikke længere kørsel af valgannoncer i Filippinerne under en valgperiode eller en såkaldt "tavshedsperiode". Valgannoncer er annoncer, der bruges til at promovere et politisk parti eller en persons kandidatur til et offentligt embede (eller til at opfordre vælgerne til at modsætte sig dette).

I forbindelse med de nationale og lokale valg i Filippinerne i 2022 er det ikke tilladt at køre valgannoncer fra den 8. februar til den 9. maj 2022.

Der bliver sendt notifikationer til de berørte annoncører om denne opdatering af politikken.

Opslået i december 2021