Actualització de la política de contingut polític (desembre de 2021)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Google actualitzarà la política de contingut polític per rebutjar els anuncis electorals a les Filipines.

A partir del febrer de 2022, Google no permetrà que es publiquin anuncis electorals a les Filipines durant un període de campanya electoral o una jornada de reflexió. Els anuncis electorals són anuncis que promocionen un partit polític o la candidatura d'una persona o d'un partit a un càrrec públic, o bé que s'hi oposen.

En relació amb les eleccions nacionals i locals de les Filipines de 2022, no es permetrà la publicació d'anuncis electorals a les Filipines des del 8 de febrer fins al 9 de maig de 2022.

Notificarem aquesta actualització de la política als anunciants afectats.

(Publicat el desembre de 2021)