Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (januar 2022)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I januar 2022 oppdaterer Google retningslinjene for politisk innhold for å tydeliggjøre at Google ikke lenger godtar W9-skjemaer i forbindelse med identitetsbekreftelse for valgkampannonser i USA.

Som bekreftelse på arbeidsgivers ID-nummer (EIN) godtar Google i stedet

• dokumenter, meldinger eller brev som er utstedt eller stemplet av IRS, og der navnet og EIN-nummeret til organisasjonen er oppført
  • skjemaer sendt til IRS, for eksempel 8871 eller 990, såfremt skjemaet er tilgjengelig på nettstedet til IRS
  • firmaattester
  • organisasjonens nyeste innlevering til SEC
  • kontoutskrifter datert innenfor de siste tre månedene
  • kredittrapporter fra Experian, Equifax, TransUnion eller Dun & Bradstreet

All dokumentasjon må inneholde organisasjonens navn og EIN-nummer. Denne endringen berører ikke annonsører som gjennomfører identitetsbekreftelse for valgkampannonser i USA ved hjelp av et FEC-ID-nummer eller et ID-nummer fra reguleringsmyndighetene for delstatsvalg.

Vi begynner å håndheve disse oppdaterte retningslinjene 24. januar 2022. For kontoer som allerede er bekreftet for valgkampannonser i USA, er det ikke nødvendig å sende inn ny dokumentasjon.

(Lagt ut 2. desember 2021)