Päivitys poliittista sisältöä koskevaan käytäntöön (tammikuu 2022)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää tammikuussa 2022 poliittista sisältöä koskevan käytäntönsä selventääkseen sitä, että Google ei enää hyväksy W9-lomakkeita henkilöllisyyden todentamiseksi Yhdysvaltojen vaalimainontaa varten.

Sen sijaan Google hyväksyy työnantajan tunnistenumeron (EIN) todennuksessa seuraavat lomakkeet:

• mikä tahansa Yhdysvaltain veroviranomaisen (IRS) myöntämä tai leimaama asiakirja, ilmoitus tai kirje, josta käy ilmi organisaation nimi ja EIN-tunnus
  • IRS:lle lähetetyt lomakkeet (esim. 8871 tai 990), jos ne ovat saatavilla IRS:n verkkosivustolta
  • yrityksen perustamisasiakirjat
  • viimeisin SEC-ilmoitus
  • pankkitilin tiliotteet kolmen edellisen kuukauden ajalta
  • yrityksen luottotietoraportit, joiden toimittaja on Experian, Equifax, TransUnion tai Dun & Bradstreet.

Näistä kaikista on käytävä ilmi organisaation nimi ja EIN-tunnus. Muutos ei vaikuta mainostajiin, jotka todentavat henkilöllisyytensä Yhdysvaltojen vaalimainontaa varten FEC-tunnuksen tai osavaltion vaalien sääntelyviranomaisen myöntämän rekisteröinnin tai tunnusnumeron perusteella.

Päivitettyä käytäntöä aletaan soveltaa 24.1. alkaen. Jos tili on jo läpäissyt todennuksen Yhdysvaltojen vaalimainontaa varten, siltä ei vaadita uusia asiakirjoja.

(Julkaistu 2.12.2021)