Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (januar 2022)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I januar 2022 opdaterer Google politikken vedrørende politisk indhold for at gøre det klart, at Google ikke længere accepterer W9-formularer til identitetsverificering med henblik på visning af valgannoncer i USA.

I stedet accepterer Google følgende formularer til verificering af id-nummer for arbejdsgiver (EIN, Employer Identification Number):

• Et hvilket som helst IRS-udstedt eller -stemplet dokument eller brev eller en hvilken som helst IRS-udstedt eller -stemplet meddelelse med angivelse af organisationens navn og EIN
  • Formularer, der er indsendt til IRS, f.eks. 8871 eller 990, forudsat at de er tilgængelige på IRS' website
  • Stiftelsesdokument
  • Den seneste SEC-indberetning
  • Kontoudtog, der er dateret inden for de seneste tre måneder
  • Rapporter om kreditværdighed fra Experian, Equifax, TransUnion eller Dun & Bradstreet.

Alle ovennævnte dokumenter skal indeholde organisationens navn og EIN. Denne ændring har ingen betydning for annoncører, som benytter et FEC-id eller State Elections Regulator-registreringsnummer eller -id til at fuldføre identitetsverificering med henblik på visning af valgannoncer i USA.

Vi begynder at håndhæve den opdaterede politik den 24. januar. Annoncører, hvis konto allerede er blevet verificeret med henblik på visning af valgannoncer i USA, bliver ikke pålagt at indsende nyt dokumentationsmateriale.

Opslået den 2. december 2021