Päivitys mainostajan henkilöllisyyden todennuskäytäntöön (tammikuu 2022)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää tammikuussa 2022 mainostajan henkilöllisyyden todennuskäytäntönsä selventääkseen sitä, että Google ei enää hyväksy W9-lomakkeita henkilöllisyyden todentamiseksi Yhdysvalloissa.

Sen sijaan Google hyväksyy organisaatioiden todennuksessa seuraavat lomakkeet:

• mikä tahansa Yhdysvaltain veroviranomaisen (IRS) myöntämä tai leimaama asiakirja, ilmoitus tai kirje, josta käy ilmi organisaation nimi
  • IRS:lle lähetetyt lomakkeet (esim. 8871 tai 990), jos ne ovat saatavilla IRS:n verkkosivustolta
  • yrityksen perustamisasiakirjat
  • organisaation viimeisin SEC-ilmoitus
  • yrityksen pankkitilin tiliotteet kolmen edellisen kuukauden ajalta, jos ne sisältävät organisaation EIN-tunnuksen
  • yrityksen luottotietoraportit, joiden toimittaja on Experian, Equifax, TransUnion tai Dun & Bradstreet.

Päivitettyä käytäntöä aletaan soveltaa 24.1. alkaen. Jos mainostajan henkilöllisyyden todennusprosessi on aloitettu tilillä ja asiakirjat on lähetetty ennen 24.1., tililtä ei vaadita uusia asiakirjoja.

(Julkaistu 2.12.2021)