Oppdatering av retningslinjene for finansielle produkter og tjenester (januar 2022)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I januar 2022 oppdaterer Google retningslinjene for finansielle produkter og tjenester for å tydeliggjøre kravene som stilles til markedsføring av gjeldstjenester målrettet mot Storbritannia.

Fra og med 17. januar 2022 må annonsører av gjeldstjenester målrettet mot Storbritannia oppfylle de oppdaterte retningslinjene for å kunne bli sertifisert. I de oppdaterte retningslinjene fjernes kravet om at leverandører må ha autorisasjon til å forvalte kundenes penger. Annonsøren og leverandøren av gjeldstjenestene må imidlertid fortsatt

(1) være en lisensiert konkursforvalter regulert av en anerkjent bransjeorganisasjon eller

(2) ha autorisasjon fra Financial Conduct Authority til gjeldshåndtering og -rådgivning

Vi forventer at alle annonsører overholder lovgivningen i alle områdene de målretter annonser mot. Disse retningslinjene er globale og gjelder for alle kontoer der slike finansielle produkter markedsføres. Du finner mer informasjon i artikkelen Om sertifisering i forbindelse med finansielle produkter som er underlagt begrensninger.

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til at den aktuelle kontoen sperres umiddelbart. Vi gir minst sju dagers forvarsel før vi sperrer kontoer.

Lagt ut i november 2021