Oppdatering av retningslinjene for gambling og spill (oktober 2021)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Fra og med 15. oktober 2021 oppdateres avsnittet som gjelder USA, i Google Ads-retningslinjene for gambling og pengespill. Oppdateringen innebærer at det blir tillatt å reklamere for sportstipping i Florida for enheter som har lov til å annonsere for slikt innhold.

Fra og med 15. oktober 2021 tar vi imot søknader om sertifisering fra annonsører som ønsker å markedsføre innhold knyttet til nettgambling i dette området.

Vi oppdaterer siden med retningslinjene for gambling og spill når retningslinjene trer i kraft.

(Lagt ut i oktober 2021)