Updates van het beleid voor kansspelen en games (oktober 2021)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 15 oktober 2021 wordt het landspecifieke gedeelte voor de Verenigde Staten van het beleid voor kansspelen en games van Google Ads geüpdatet om advertenties voor wedden op sportwedstrijden in Florida toe te staan van entiteiten die dergelijke content mogen promoten.

Adverteerders die content voor online kansspelen willen promoten in deze regio, kunnen een aanvraag voor certificering indienen vanaf 15 oktober 2021.

De pagina Beleid voor kansspelen en games wordt geüpdatet wanneer het beleid van kracht wordt.

(Gepost in oktober 2021)