Päivityksiä rahapelejä koskevaan käytäntöön (lokakuu 2021)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin rahapelejä koskevan käytännön Turkkia koskevia vaatimuksia päivitetään lokakuussa 2021. Päivityksen tarkoituksena on selventää, että Turkkiin mainoksia kohdistavien mainostajien on noudatettava paikallisia lakivaatimuksia, jotka kieltävät offline-rahapelien mainostamisen. Päivitettyä käytäntöä aletaan soveltaa 12.10.2021 alkaen.

Turkki

Tuote

Onko sallittu?

Tiedot

Verkkorahapelit

Sallittu tietyin rajoituksin

Google sallii valtion hyväksymien toimijoiden mainokset, jotka koskevat alla mainittuja verkkorahapelejä.

• Arvonnat
  • Urheiluvedonlyönti

Mainostajilla on lisäksi oltava Googlen myöntämä mainontalupa.

Rahapeleihin liittyvät tuotteet

Sallittu tietyin rajoituksin

Google sallii valtion hyväksymien toimijoiden mainokset, jotka koskevat alla mainittuja rahapeleihin liittyviä tuotteita.

• Rahapeleihin liittyvät tarjoustuotteet, kuten rahapeleihin liittyvät kupongit ja bonuskoodit
  • Rahapeleihin liittyvät opetus- ja koulutusmateriaalit, kuten kirjat ja e‑kirjat
  • Rahapeleihin liittyvät tiedot, kuten vinkit, kertoimet ja tasoitukset
  • Rahapeleihin liittyvät lottoarvonnat

Mainostajilla on lisäksi oltava Googlen myöntämä mainontalupa.

Rahapeleihin liittyvä sisältö

Ei sallittu

Google ei salli mainoksia, jotka koskevat alla mainittua rahapeleihin liittyvää sisältöä.

• Offline-rahapelitoiminta, esimerkiksi fyysisen rahapelitoiminnan tai fyysisten rahapelipaikkojen mainokset

(Julkaistu lokakuussa 2021)