Opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil (oktober 2021)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I oktober 2021 opdateres Google Ads-politikken vedrørende hasardspil og spil for Tyrkiet for at præcisere, at annoncører, som målretter mod Tyrkiet, skal overholde de lokale juridiske krav, som forbyder annoncering for offlinehasardspil. Vi begynder at håndhæve den opdaterede politik den 12. oktober 2021.

Tyrkiet

Produkt

Tilladt?

Detaljer

Onlinehasardspil

Tilladt med begrænsninger

Google tillader annoncer, der promoverer følgende typer online hasardspil, for enheder, der har statslicens:

• Lotterier
  • Sportsvæddemål

Annoncører skal også være certificeret af Google.

Hasardspilrelaterede produkter

Tilladt med begrænsninger

Google tillader annoncer, der promoverer følgende hasardspilrelaterede produkter, for enheder, der har statslicens:

• Salgsfremmende hasardspilrelaterede produkter, f.eks. hasardspilrelaterede kuponer, bonuskoder osv.
  • Hasardspilrelateret vejledning og kursusmateriale, f.eks. bøger og e-bøger
  • Hasardspilrelaterede oplysninger, f.eks. tips, odds og handicapping
  • Hasardspilrelaterede lotterier

Annoncører skal også være certificeret af Google.

Hasardspilrelateret indhold

Ikke tilladt

Google tillader ikke annoncer, der promoverer følgende hasardspilrelateret indhold:

• Aktiviteter med relation til offlinehasardspil, f.eks. annoncer for aktiviteter med relation til hasardspil med rigtige penge, fysiske spillehaller og lignende

Opslået i oktober 2021