Actualitzacions de la política d'apostes i jocs (octubre de 2021)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'octubre de 2021, els requisits específics per a Turquia de la política d'apostes i jocs de Google Ads s'actualitzaran a fi d'aclarir que els anunciants que segmentin per Turquia han de complir els requisits legals locals que prohibeixen la publicitat d'apostes fora de línia. Començarem a aplicar l'aclariment de la política el 12 d'octubre de 2021.

Turquia

Producte

Permès?

Detalls

Apostes en línia

Es permet amb limitacions

Google permet els anuncis que promocionen les apostes en línia següents, gestionades per establiments amb llicència estatal:

• Loteries
  • Apostes esportives

Els anunciants també han d'haver obtingut la certificació de Google.

Productes relacionats amb apostes

Es permet amb limitacions

Google permet els anuncis que promocionen els productes següents relacionats amb apostes, gestionats per establiments amb llicència estatal:

• Productes promocionals relacionats amb apostes, com ara cupons per a apostes, codis de bonificació, etc.
  • Material d'aprenentatge i educatiu sobre apostes, com ara llibres en paper i llibres electrònics
  • Informació relacionada amb apostes, com ara consells, probabilitats i hàndicaps
  • Loteries relacionades amb apostes

Els anunciants també han d'haver obtingut la certificació de Google.

Contingut relacionat amb apostes

No es permet

Google no permet els anuncis que promocionen el contingut relacionat amb apostes següent:

• Activitats d'apostes fora de línia, inclosos els anuncis sobre activitats o establiments físics d'apostes amb diners reals

(Publicat l'octubre de 2021)