Actualitzacions de la política de contingut polític (febrer de 2022)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Actualització: aquesta actualització de la política s'ha ajornat temporalment per motius tècnics. Consulteu el registre de canvis per saber les properes modificacions que s'hi faran. (Afegit el 8 d'abril de 2022)

Fi de les exempcions dels anuncis electorals

El febrer de 2022, la política de contingut polític de Google Ads s'actualitzarà per eliminar de les polítiques d'anuncis electorals les exempcions existents per a productes, serveis i notícies arreu del món. Començarem a aplicar l'actualització de la política el 15 de febrer de 2022.

Amb aquesta actualització de la política, els anuncis de productes, serveis i notícies ja no estaran exempts de complir les polítiques d'anuncis electorals de Google. Els anunciants que vulguin promocionar productes, serveis i notícies amb un contingut publicitari que entri en l'àmbit d'aplicació de la política (p. ex., que inclogui un candidat o un càrrec polític actuals) estaran subjectes a la respectiva política d'anuncis electorals, incloent-hi el requisit de sol·licitar la verificació d'anuncis electorals a fi de publicar aquests anuncis.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment com a mínim 7 dies abans de la suspensió del compte.

Reviseu aquesta actualització de la política per determinar si algun dels vostres anuncis entra dins del seu àmbit d'aplicació i, si és així, assegureu-vos de completar la verificació d'anuncis electorals si són aptes, o bé de treure aquests anuncis abans del 15 de febrer de 2022.

Noves opcions de difusió dels anuncis electorals

De manera simultània amb l'eliminació de les exempcions dels anuncis electorals, el 15 de febrer de 2022 també ampliarem les opcions de difusió d'anuncis. Actualment, els anuncis electorals només es poden difondre a la regió o al país al qual pertany el contingut publicitari. Per exemple, els anuncis electorals de la Unió Europea només es poden difondre a la Unió Europea i els anuncis electorals dels Estats Units només es poden difondre als Estats Units. Després d'aquest canvi, els anunciants que hagin completat la verificació d'anuncis electorals o bé la verificació d'identitat de l'anunciant seran aptes per difondre anuncis al seu país o a la seva regió d'origen que estiguin en l'àmbit d'una política d'anuncis electorals d'un altre país o d'una altra regió.  Els anunciants no podran difondre anuncis electorals fora del seu país o de la seva regió d'origen.  Per exemple, un anunciant verificat de Nova Zelanda serà apte per publicar a Nova Zelanda un anunci que mostri un candidat o un càrrec polític de la Unió Europea, però no se li permetrà publicar el mateix anunci a la Unió Europea.

Aquest canvi només afecta la difusió d'anuncis al país o a la regió d'origen de l'anunciant.

Canvis a les restriccions regionals per a
anuncis electorals i anuncis de publicitat política temàtica al Canadà

El 15 de febrer de 2022, les restriccions regionals per a anuncis electorals i anuncis de publicitat política temàtica al Canadà continuaran eximint els anuncis publicats per organitzacions de notícies canadenques amb l'objectiu de promocionar la seva cobertura informativa d'unes eleccions, però ja no eximiran les organitzacions de notícies que no siguin canadenques.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment com a mínim 7 dies abans de la suspensió del compte.

Reviseu aquesta actualització de la política per determinar si algun dels vostres anuncis entra dins del seu àmbit d'aplicació i, si és així, assegureu-vos de treure aquests anuncis abans del 15 de febrer de 2022.

(Publicat el 2 de desembre de 2021)