Oppdatering av retningslinjene i forbindelse med koronaviruset (covid-19)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Fra og med september fjerner vi visse begrensninger pålagt visning av produkter som er knyttet til koronaviruset (covid-19), i Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer. Nå tillater vi at Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer brukes til å markedsføre visse produkter, deriblant klær, testsett og husholdningsprodukter som tidligere ikke ble godkjent som følge av covid-19-pandemien (sensitiv hendelse).

På grunn av denne endringen er det nå tillatt å markedsføre covid-19-testsett i Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer. Det er utelukkende testsett som er godkjent av FDA (i USA) eller de aktuelle lokale myndighetene, som er tillatt. Vi tillater testsett der prøven tas og analyseres hjemme, og testsett der prøven tas hjemme og så sendes til et laboratorium for analyse. Alle produkter må i tillegg være i tråd med de spesifikke juridiske kravene i landene der de tilbys.

(Lagt ut i september 2021)