Päivitys koronavirustautia (COVID-19) koskevaan käytäntöön

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Syyskuusta alkaen joidenkin koronavirukseen (COVID-19) liittyvien tuotteiden rajoituksia lievennetään Shopping-mainoksissa ja maksuttomissa listauksissa. Vaatteet, testipakkaukset, kodintarvikkeet ja muut vastaavat tuotteet olivat aiemmin kiellettyjä arkaluontoisia tapahtumia koskevan COVID-19-käytännön mukaisesti. Nyt ne sallitaan Shopping-mainoksissa ja maksuttomissa listauksissa.

Muutoksen myötä COVID-19-kotitestit sallitaan Shopping-mainoksissa ja maksuttomissa listauksissa. Vain Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) tai paikallisen viranomaisen hyväksymät testipakkaukset sallitaan. Hyväksymme testipakkaukset, joita käytettäessä näyte kerätään ja analysoidaan kotona tai kerätään kotona ja lähetetään laboratorioon analysoitavaksi. Kaikkien tuotteiden on myös oltava niiden maiden asianmukaisten lakivaatimusten mukaisia, joissa tuotteita myydään.

(Julkaistu syyskuussa 2021)