Opdatering af politikken vedrørende coronavirussygdom (COVID-19)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Fra og med september lemper vi begrænsningerne på visse produkter med relation til coronavirus (COVID-19) i Shopping-annoncer og gratis fortegnelser. Produkter som beklædningsgenstande, testsæt, boligvarer osv., der tidligere blev afvist, fordi COVID-19 er defineret som en følsom begivenhed, er nu kvalificerede til at blive vist i Shopping-annoncer og gratis fortegnelser.

Denne ændring betyder, at hjemmetestsæt til COVID-19 nu er tilladt i Shopping-annoncer og gratis fortegnelser. Det er kun testsæt, som er godkendt af FDA eller de nationale myndigheder, der er tilladt. Vi accepterer testsæt, hvor prøven tages og analyseres hjemme, eller testsæt, hvor prøven tages hjemme og derefter sendes til et laboratorium med henblik på analyse. Alle produkter skal desuden overholde de specifikke juridiske krav i de lande, de tilbydes i.

(Opslået i september 2021)