Update naar Standaard contractclausules (SCC's) (oktober 2021)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In oktober 2021 wordt het Google-advertentiebeleid voor Standaard contractclausules (SCC's) geüpdatet omdat Google de geüpdatete SCC's van de Europese Commissie implementeert.

(Gepost in september 2021)