Opdatering af standardkontraktbestemmelser (oktober 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I oktober 2021 opdateres Googles politik vedrørende standardkontraktbestemmelser på grund af Googles implementering af Europa-Kommissionens opdaterede standardkontraktbestemmelser.

Opslået i september 2021