Opdatering af politikken vedrørende identitetsverificering af annoncører (september 2021)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Den 28. september 2021 opdaterer Google politikken vedrørende identitetsverificering af annoncører, så den afspejler det faktum, at der er blevet føjet yderligere ni regioner til vores verificeringsprogram. Som et led i den gradvise udrulning begynder Google nu at bede annoncører, der er registreret i Honduras, Kirgisistan, Myanmar, Trinidad og Tobago eller Usbekistan eller på Marshalløerne, Saint Lucia eller Saint Martin, om at fuldføre processen til identitetsverificering af annoncører. Politikken vedrørende identitetsverificering af annoncører indeholder eksempler på kriterierne for, hvilke annoncører der muligvis prioriteres.

Opslået i september 2021