Opdatering af politikken vedrørende identitetsverificering af annoncører (september 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Den 28. september 2021 opdaterer Google politikken vedrørende identitetsverificering af annoncører, så den afspejler det faktum, at der er blevet føjet yderligere ni regioner til vores verificeringsprogram. Som et led i den gradvise udrulning begynder Google nu at bede annoncører, der er registreret i Honduras, Kirgisistan, Myanmar, Trinidad og Tobago eller Usbekistan eller på Marshalløerne, Saint Lucia eller Saint Martin, om at fuldføre processen til identitetsverificering af annoncører. Politikken vedrørende identitetsverificering af annoncører indeholder eksempler på kriterierne for, hvilke annoncører der muligvis prioriteres.

Opslået i september 2021