Uppdatering av policyn för hasardspel och spel (september 2021)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I oktober 2021 uppdaterar Google specifik information för Nederländerna i policyn för hasardspel och spel för att återspegla ändringar av den lokala lagstiftningen som nyligen trätt i kraft. Vi börjar godkänna annonser för onlinekasinon och daglig fantasysport från statligt licensierade operatörer.

Sidan om policyn för hasardspel och spel uppdateras när policyn träder i kraft.

[Upplagt i september 2021]