Uppdatering av Google Ads-policyn för sexuellt explicit innehåll (december 2021)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I december 2021 uppdateras Google Ads-policyn för sexuellt explicit innehåll med åtgärder vid allvarliga överträdelser. Allvarliga överträdelser av policyn leder till ögonblicklig kontoavstängning utan föregående varning när överträdelsen upptäcks. Vi börjar tillämpa policyuppdateringen den 1 december 2021 och policyn tillämpas fullt ut efter cirka fyra veckor.

Vi ser mycket allvarligt på överträdelser av policyn för sexuellt explicit innehåll och betraktar dem som allvarliga i enlighet med tidsplanen i denna ändringslogg. Om vi upptäcker överträdelser stänger vi omedelbart av dina Google Ads-konton utan föregående varning och du får inte annonsera med oss igen.

Läs igenom denna policyuppdatering för att avgöra om någon av dina annonser omfattas av policyn. Ta i så fall bort sådana annonser före den 1 december 2021.

(Upplagt den 27 september 2021)