Actualització de la política de contingut sexualment explícit de Google Ads (desembre de 2021)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El desembre de 2021, les infraccions de la política de contingut sexualment explícit de Google Ads es consideraran infraccions flagrants de les polítiques. Les infraccions flagrants de les polítiques comporten la suspensió del compte tan bon punt es detecten i sense advertiment previ. L'1 de desembre de 2021 començarem a aplicar la política actualitzada, i l'aplicació completa tindrà lloc en un termini d'unes 4 setmanes.

Ens prenem molt seriosament les infraccions de la política de contingut sexualment explícit i les considerarem flagrants d'acord amb el calendari que s'exposa en aquest registre de canvis. Si detectem infraccions d'aquesta política, suspendrem els comptes de Google Ads infractors en el moment de la detecció i sense avisar prèviament. A més, l'anunciant que les hagi comès no podrà tornar a anunciar-se amb nosaltres.

Reviseu aquesta actualització de la política per determinar si algun dels vostres anuncis entra dins del seu àmbit d'aplicació i, si és així, traieu-los abans de l'1 de desembre de 2021.

(Publicat el 27 de setembre de 2021)