Actualització de la política d'apostes i jocs (agost de 2021)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'1 de setembre de 2021, Google actualitzarà els requisits específics de l'índia de la seva política d'apostes i jocs per reflectir els canvis recents de la legislació local. Com a resultat, modificarem les nostres polítiques per permetre que els anuncis d'esports de fantasia diaris s'orientin a Tamil Nadu.

Quan la política d'apostes i jocs entri en vigor, s'actualitzarà la pàgina corresponent.

(Publicat l'agost de 2021)

Tanca la cerca
Aplicacions de Google