Opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil (august 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I august 2021 opdateres de landespecifikke Google Ads-politikker vedrørende hasardspil og spil i USA. Vi begynder at acceptere annoncer for sportsvæddemål og daglig fantasy-sport fra juridiske enheder med statslicens i Arizona fra den 27. august, og vi begynder at køre disse annoncer fra den 28. august.

Annoncører skal ansøge om certificering. Annoncører, der ønsker at promovere onlinehasardspil i denne region fra og med den 27. august 2021, kan ansøge om certificering.

Siden Politik vedrørende hasardspil og spil opdateres, når politikken træder i kraft.

(Opslået i august 2021)