Updates van het beleid voor kansspelen en games (augustus 2021)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In september 2021 wordt het Google Ads-beleid voor kansspelen en games in de Verenigde Staten geüpdatet. Vanaf 1 september accepteren en tonen we advertenties voor wedden op sportwedstrijden van gecertificeerde entiteiten in Wyoming die hiervoor een licentie hebben gekregen van de overheid.

Adverteerders moeten een aanvraag indienen voor certificering. Adverteerders die content voor online kansspelen willen promoten in deze regio, kunnen een aanvraag voor certificering indienen vanaf 1 september 2021.

De pagina met het beleid voor kansspelen en games wordt geüpdatet wanneer het beleid van kracht wordt.

(Gepost in augustus 2021)