Politik vedrørende standardbehandling af annoncer (august 2021)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Den 2. september 2021 begynder Google at udrulle politikændringer som følge af lovkrav vedrørende beskyttelse af børns personlige oplysninger i EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde) og Storbritannien. Disse ændringer indføres i EØS, Schweiz og Storbritannien.

Politikændringerne omfatter implementering af yderligere sikkerhedsforanstaltninger med henblik på bortfiltrering af annoncemateriale inden for følsomme kategorier, hvor annoncerne er kvalificerede til at blive vist for brugere, der ikke er logget ind eller ikke påviseligt er fyldt 18 år. Eksempler på de annoncekategorier, der underlægges begrænsninger, omfatter, men er ikke begrænset til, alkohol, voksenindhold, hasardspil og receptpligtig medicin. Google justerer muligvis, hvilke typer annoncer og formater der kan blive bortfiltreret, for at sikre, at lovkravene overholdes.

Google indfører yderligere tiltag med henblik på at sikre en mere alderssvarende onlineoplevelse, når vores systemer viser, at brugeren er under 18 år. Formålet med disse tiltag er at beskytte personlige oplysninger, tilbyde letforståelige privatlivsindstillinger og begrænse unges eksponering for aldersbegrænset indhold.

Opslået i august 2021