Narkotika og hjælpemidler

Google Ads-politikken for narkotika og hjælpemidler vil blive ændret i slutningen af januar. Politikken bliver ændret, så urtemedicin, f.eks. salvie og russvampe ("magic mushrooms"), og relaterede hjælpemidler bliver forbudte som værende uacceptable produkter i stedet for begrænsede produkter. Denne ændring vil gælde for alle lande. Denne beslutning er blevet truffet for at sikre en positiv brugeroplevelse. Vi sender en meddelelse om ændringen til de annoncører, der bliver påvirket af ændringen. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres siden med beskrivelsen af politikken, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 11. januar 2011)