Drogues i articles relacionats

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre drogues i articles relacionats es modificarà a finals de gener. La política es modifica per tal de prohibir les substàncies herbàcies, com ara la sàlvia i els bolets al·lucinògens, i els articles que hi estiguin relacionats, com a productes no acceptables en comptes de productes restringits. Aquest canvi afectarà a tots els països. Hem pres aquesta decisió per garantir una experiència d'usuari positiva. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat l'11 de gener de 2011)