Avortament

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre l'avortament es modificarà a finals de gener. La política es modifica per tal de prohibir els serveis d'avortament a Antigua i Barbuda, Aruba, Belize, Bolívia, Colòmbia, Costa Rica, Dominica, l'Equador, El Salvador, Guadeloupe, Guatemala, Haití, Hondures, Illes Caiman, Jamaica, Les Bahames, Martinica, Nicaragua, Panamà, el Paraguai, la República Dominicana, Saint Barthélemy, Saint Christopher i Nevis, St. Lucia, Surinam, l'Uruguai, Veneçuela i Xile. Hem pres aquesta decisió per motius legals. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat l'11 de gener de 2011)