Oppdatering av kravene til annonsører som vil bekreftes for markedsføring av finansielle tjenester i Storbritannia (august 2021)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Kravene til annonsører som vil bekreftes for markedsføring av finansielle produkter og tjenester i Storbritannia for Google Ads er oppdatert for å omfatte en ny fritakskategori, nemlig offentlige etater.

Fra og med 6. september 2021 får annonsører som ikke har fullført den oppdaterte bekreftelsesprosessen, ikke lenger lov til å vise annonser for finansielle tjenester av noe slag i Storbritannia, heller ikke til britiske kunder som virker å være på utkikk etter finansielle tjenester. De fleste annonsører som er i tråd med den nedenstående definisjonen av offentlige etater som er fritatt, blir bekreftet automatisk av Google. Hvis du er i tråd med denne definisjonen, men ikke er sikker på om du er blitt bekreftet, kan du kontakte kontorepresentanten din for å sjekke bekreftelsesstatusen din, og eventuelt sende en forespørsel om å bli bekreftet.

Mer informasjon om den nye fritakskategorien:

Offentlige etater som er fritatt: offentlige institusjoner, reguleringsmyndigheter eller andre myndigheter i Storbritannia som bruker .gov.uk-domener, mellomstatlige organisasjoner slik som FN, sentralbankene i Storbritannia og Europa, Advertising Standards Authority i Storbritannia, eller enheter som noen av disse godkjenner i forbindelse med disse retningslinjene

(Lagt ut 3. august 2021)