Updates van verificatievereisten voor financiële services in het Verenigd Koninkrijk (augustus 2021)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

De verificatievereisten voor financiële producten en services in het Verenigd Koninkrijk van Google Ads zijn geüpdatet om een nieuwe uitzonderingscategorie voor overheidsinstanties op te nemen.

Vanaf 6 september 2021 mogen adverteerders die het geüpdatete verificatieproces niet hebben afgerond, helemaal geen advertenties voor financiële services meer weergeven in het Verenigd Koninkrijk en mogen ook geen advertenties meer weergeven aan gebruikers in het Verenigd Koninkrijk die op zoek lijken te zijn naar financiële services. De meeste adverteerders die voldoen aan de onderstaande definitie van een uitgezonderde overheidsinstantie, worden automatisch geverifieerd door Google. Als u voldoet aan deze definitie maar niet zeker weet of u bent geverifieerd, neemt u contact op met uw accountvertegenwoordiger om uw verificatiestatus te bevestigen en zo nodig verificatie aan te vragen.

Informatie over nieuwe uitzonderingscategorie:

Uitgezonderde overheidsinstanties: overheids- of regelgevende instanties in het Verenigd Koninkrijk of autoriteiten die domeinen met .gov.uk gebruiken, intergouvernementele organisaties zoals de Verenigde Naties, centrale banken in het Verenigd Koninkrijk en Europa, de UK Advertising Standards Authority of entiteiten die door deze instanties zijn goedgekeurd ten behoeve van dit beleid.

(Gepost op 3 augustus 2021)