Actualitzacions dels requisits de verificació de serveis financers al Regne Unit (agost de 2021)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

S'han actualitzat els requisits de verificació de productes i serveis financers al Regne Unit de Google Ads per introduir-hi una nova categoria d'exempció per a entitats governamentals.

A partir del 6 de setembre de 2021, els anunciants que no hagin completat de manera satisfactòria el procés de verificació ja no podran publicar anuncis de serveis financers de cap tipus al Regne Unit, ni tampoc podran mostrar anuncis als usuaris d'aquest país que puguin estar cercant aquest tipus de serveis. Google verificarà automàticament la majoria dels anunciants que encaixin en la definició d'entitat governamental exempta que hi ha més avall. Si encaixeu en aquesta definició però no sabeu del cert si heu obtingut la verificació, contacteu amb el vostre representant del compte de Google per confirmar l'estat de verificació i, si escau, sol·licitar-la.

Detalls de la nova categoria d'exempció:

Entitats governamentals exemptes: institucions, reguladors o autoritats governamentals del Regne Unit que operin amb els dominis .gov.uk, organitzacions intergovernamentals com ara les Nacions Unides, els bancs centrals del Regne Unit i d'Europa, l'Associació d'Autocontrol de la Publicitat del Regne Unit o entitats aprovades per qualsevol dels organismes anteriors amb les finalitats recollides en aquesta política.

(Publicat el 3 d'agost de 2021)