Uppdatering av policyn för politiskt innehåll (november 2021)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I mitten av november 2021 uppdaterar Google policyn för politiskt innehåll så att den även omfattar en policy för valannonser i Brasilien. Detta inbegriper följande ändringar:

Alla annonsörer som visar valannonser i Brasilien måste verifieras av Google. Från och med i dag kan annonsörer blir verifierade för att visa valannonser i Brasilien. Information om verifieringskraven hittar du här

Valannonser i Brasilien är annonser som innehåller något av följande:

• ett politiskt parti, en nuvarande vald befattningshavare eller kandidat till val av president, vicepresident eller ledamot av senaten eller deputeradekammaren.

(Upplagt i september 2021)