Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (november 2021)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I midten af november 2021 opdaterer Google sin politik vedrørende politisk indhold, så den omfatter en politik for valgannoncer i Brasilien. Dette omfatter følgende ændringer:

Alle annoncører, der kører valgannoncer i Brasilien, skal godkendes af Google. Fra og med i dag kan annoncører søge om at blive bekræftet, så de kan køre valgannoncer i Brasilien. Oplysninger om krav til godkendelse kan ses her

Valgannoncer i Brasilien er annoncer, der fremhæver en hvilken som helst af følgende:

• Et politisk parti, en folkevalgt politiker eller en præsidentkandidat, vicepræsidentkandidat, en kandidat til senatet eller en kandidat til Chamber of Deputies

Opslået i september 2021