Update van het beleid voor identiteitsverificatie voor adverteerders (september 2021)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 25 oktober 2021 updatet Google het beleid voor identiteitsverificatie voor adverteerders. Hierdoor wordt vereist dat nadat een adverteerder de identiteitsverificatie voor adverteerders heeft afgerond, informatie over het Google Ads-account en advertentiecampagnes van de adverteerder openbaar beschikbaar zijn. Deze kunnen het volgende bevatten:

• Wijzigingsgeschiedenis van de naam van de adverteerder
  • Advertentiemateriaal
  • Advertenties die zijn verwijderd of accounts die zijn opgeschort om juridische of beleidsredenen
  • Contactgegevens van het bedrijf
  • Datums en locaties waar advertenties worden weergegeven

Meer informatie over identiteitsverificatie voor adverteerders.

(Gepost in september 2021)