Opdatering af politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører (september 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Den 25. oktober 2021 opdaterer Google politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører, så det fremgår, at der stilles krav om offentliggørelse af oplysninger om en annoncørs Google Ads-konti og -annoncekampagner, når processen til identitetsbekræftelse for annoncører er fuldført. Disse oplysninger kan omfatte følgende:

• Ændringshistorik for annoncørnavn
  • Annoncemateriale
  • Annoncer, der er blevet fjernet, eller konti, der er blevet suspenderet af juridiske eller politikrelaterede årsager
  • Virksomhedens kontaktoplysninger
  • Datoer og steder, der er blevet vist annoncer

Få flere oplysninger om identitetsbekræftelse for annoncører

(Opslået i september 2021)