Actualització de la política de verificació d'identitat de l'anunciant (setembre de 2021)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El 25 de gener de 2021, Google actualitzarà la seva política de verificació d'identitat de l'anunciant per exigir que, quan un anunciant completi la verificació d'identitat de l'anunciant, la informació sobre els seus comptes de Google Ads i les seves campanyes d'anuncis es faci pública, com ara:

• L'historial de canvis de nom de l'anunciant.
  • Les creativitats d'anuncis.
  • Els anuncis trets o comptes suspesos per motius legals o relacionats amb les polítiques.
  • La informació de contacte de l'empresa.
  • Les dates i ubicacions en què s'han difós els anuncis.

Més informació sobre la verificació d'identitat de l'anunciant

(Publicat el setembre de 2021)