Päivitys hengityssuojainten mainonnan rajoituksia koskevaan käytäntöön (elokuu 2021)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Vuonna 2020 hengityssuojainten mainostaminen estettiin palveluissamme ja verkostossamme, jotta väärinkäyttöä voitaisiin ehkäistä ja jotta hengityssuojaimia riittäisi terveydenhuollon tarpeisiin, jossa on aiemmin ollut pulaa hengityssuojaimista. COVID-19-tilanne on sittemmin muuttunut, joten olemme päättäneet sallia N95-hengityssuojainten mainostamisen Yhdysvalloissa ja tiettyjen hyväksyttyjen N95:tä vastaavien hengityssuojainten (KN95, FFP2 ja KF94) mainostamisen maailmanlaajuisesti Shopping-mainoksissa ja maksuttomissa listauksissa.

31.8.2021 alkaen Google sallii hyväksyttyjen kauppiaiden ja tavarantoimittajien mainostaa N95-hengityssuojaimia ja niitä vastaavia hengityssuojaimia Shopping-mainoksissa ja maksuttomissa listauksissa. Näin näitä hengityssuojaimia voidaan tuoda saataville muille kuin lääketieteellisiä tehtäviä hoitaville terveydenhuollon työntekijöille ja haavoittuvassa asemassa oleville kuluttajille, jotka eivät voi saada niitä terveydenhuollon tuotantoketjun kautta. Project N95 hyväksyy N95-hengityssuojainten tarjousten mainostamisen vain Yhdysvalloissa. Project N95 julkaisee hyväksytyt N95-hengityssuojainten tarjoukset N95-hengityssuojainten kauppiaiden puolesta. LegitScript hyväksyy N95:tä vastaavien hengityssuojainten (KN95, FFP2 ja KF94) tarjousten mainostamisen maailmanlaajuisesti. Hyväksytyt kauppiaat voivat julkaista hyväksyttyjä KN95-, FFP2- ja KF94-hengityssuojainten tarjouksia suoraan Kauppiaskeskuksesta.

Kauppiaiden ja tavarantoimittajien on haettava hyväksyntää ennen tarjoustensa mainostamista, jotta voimme ehkäistä väärennettyjen hengityssuojainten myyntiä. Hyväksynnän hakemistavasta riippumatta kauppiaiden ja tavarantoimittajien on lähetettävä yritys- ja tuotetietonsa tarkastettaviksi. Täältä voit hakea Project N95:n kautta hyväksyntää N95-hengityssuojainten mainostamiselle ja täältä voit hakea LegitScriptin kautta hyväksyntää N95:tä vastaavien hengityssuojainten mainostamiselle. Tämä päivitys koskee Shopping-mainoksia ja maksuttomia listauksia.

(Julkaistu 31.8.2021)