Opdatering af politikken vedrørende restriktioner mht. ansigtsmasker (august 2021)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I 2020 blev der indført forbud mod visning af annoncer for ansigtsmasker med filter i vores tjenester og på vores netværk for at forhindre misbrug og sikre opretholdelse af en tilstrækkelig lagerbeholdning inden for sundhedssektoren. Ud fra den aktuelle COVID-19-situation har vi imidlertid besluttet, at der nu kan gives tilladelse til visning af bestemte typer ansigtsmasker i Shopping-annoncer og gratis fortegnelser. Det gælder N95-ansigtsmasker i USA og visse godkendte N95-lignende ansigtsmasker (KN95, FFP2 og KF94) overalt i verden.

Fra og med den 31. august 2021 tillader Google, at godkendte sælgere og leverandører viser N95-ansigtsmasker og N95-lignende ansigtsmasker i Shopping-annoncer og gratis fortegnelser med det formål at gøre produkterne tilgængelige for sundhedspersonale, som ikke er ansat inden for hospitalssektoren, og andre udsatte forbrugere, som ikke har adgang til dem via den sundhedsvæsenets forsyningskæde. Project N95 giver kun tilladelse til visning af tilbud på N95-ansigtsmasker i USA, og godkendte tilbud på N95-ansigtsmasker vises af Project N95 på vegne af de sælgere, der sælger N95-ansigtsmasker. LegitScript giver tilladelse til visning af tilbud på N95-lignende ansigtsmasker (KN95, FFP2 og KF94) overalt i verden, og godkendte sælgere kan vise tilbud på godkendte ansigtsmasker af typen KN95, FFP2 og KF94 direkte i Merchant Center.

For at mindske risikoen for salg af kopivarer skal sælgere og leverandører ansøge om tilladelse, før de kan vise deres tilbud. Uanset hvilken type der ansøges om tilladelse til, skal sælgere og leverandører angive virksomheds- og produktoplysninger i forbindelse med ansøgningsprocessen. Ansøg her om tilladelse til vise annoncer for N95-ansigtsmasker via Project N95, og ansøg her om tilladelse til vise annoncer for N95-lignende ansigtsmasker via LegitScript. Denne opdatering gælder for Shopping-annoncer og gratis fortegnelser.

(Opslået den 31. august 2021)