Opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil (juni 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Den 23. juni 2021 opdateres de landespecifikke Google Ads-politikker vedrørende hasardspil og spil. Vi opdaterer de landespecifikke politikker for Tyskland for at afspejle overgangen til den nye tyske spillelov (Glücksspielstaatsvertrag), som træder i kraft den 1. juli 2021. Samtidig med dette ændres ordlyden i den eksisterende politik også nogle steder. Som et led i disse opdateringer accepterer vi fra den 1. juli 2021 annoncer for virtuelle spillemaskiner, onlinekasinoer og onlinepoker i Tyskland.

Kunderne skal ansøge om certificering. Siden Politik vedrørende hasardspil og spil opdateres, når politikken træder i kraft.

(Opslået i juni 2021)