Opdatering af politikken vedrørende upålidelige påstande (december 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I december 2021 opdateres Google Ads-politikken vedrørende upålidelige påstande, så den omfatter en ny politik, som forbyder indhold med påstande om klimaforandringer, som bestrider pålidelig, videnskabelig konsensus. Vi begynder at håndhæve den opdaterede politik den 6. december 2021.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest syv dage før en eventuel suspendering af din konto.

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om en eller flere af dine annoncer er omfattet af politikken, og sørg i givet fald for at fjerne de pågældende annoncer inden den 6. december 2021.

Opslået den 7. oktober 2021