Sundhedsvæsen og medicin

Google Ads-politikken vedrørende sundhedsvæsen og medicin vil blive ændret i begyndelsen af januar 2011. Vi accepterer ikke længere annoncer, der promoverer onlineapoteker, medmindre den pågældende annoncør er registreret hos GPhC (General Pharmaceutical Council) og giver os sit GPhC-registreringsnummer. GPhC har erstattet RPSGB (Royal Pharmaceutical Society of Great Britain som det certificerende organ for apoteker, og fra og med januar 2011 accepterer Google ikke længere certifikater udstedt af RPSGB i forbindelse med vores politik for onlineapoteker. Ændringen vedrører Storbritannien. Vi sender en meddelelse om ændringen til de annoncører, der bliver påvirket af ændringen. Når ændringen træder i kraft, opdateres siden med det landespecifikke afsnit for Storbritannien, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 17. december 2010)