Uppdatering av Ads-krav för YouTube (juni 2021)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Den 14 juni 2021 uppdaterar Google sina annonskrav för YouTube med innehållskrav för YouTube-toppannonser som förbjuder tillgångar relaterade till särskilda kategorier.

(Upplagt den 14 juni 2021)