Päivitys YouTuben mainosvaatimuksiin (kesäkuu 2021)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google lisää 14.6.2021 YouTuben mainosvaatimuksiin YouTuben masthead-sisältöön liittyviä vaatimuksia, jotka kieltävät tiettyihin luokkiin liittyvät sisältökohteet.

(Julkaistu 14.6.2021)