Actualització dels requisits dels anuncis de YouTube (juny de 2021)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El 14 de juny de 2021, Google actualitzarà els requisits dels anuncis de YouTube a fi d'incloure-hi requisits de contingut per als anuncis masthead de YouTube que prohibiran l'ús de recursos relacionats amb certes categories.

(Publicat el 14 de juny de 2021)